вівторок, 6 травня 2014 р.

Шоколадно-кокосовий пиріг / Schoko-Kokos Duo-Schnitten

Шоколадно-кокосовий пиріг / Schoko-Kokos Duo-Schnitten

Шоколадно-кокосовий пиріг / Schoko-Kokos Duo-Schnitten

Інгредієнти

Інгредієнти
3 шт.
100 г
60 г
130 г
1,5 ст. ложки
7 г
1,5 ст. ложки
75 мл
Для декора:
1 ст. ложка
25 г
Кокосовий крем:
20 г
50 г
125 мл
50 мл
25 г
сметана (24% жирності)
150 г

Приготування:
На початку варимо крем: 
Крохмаль або пудинг розвести в 3-4 ст.л. кокос. молока, інше поставити на вогонь з цукром і довести до кипіння. Постійно помішуючи, струменем ввести крохмаль, постійно помішуючи, влити сік і кокосову стружку, проварити ще 1 хв. Зняти з вогню, накрити плівкою, щоб не утворилася «корочка» і остудити. Вмішати сметану. 
Викласти в кулінарний мішок. (Я виклала просто в пакетик і зрізала куточок) 

Включити духовку на 180 °. Квадратну форму (20х30х4см) змастити маслом. 

Приготування тіста: 
Масло розтерти з половиною цукру, додати жовтки і збити. Перемішати в окремій чашці борошно, какао і пек. порошок і просіяти на жовтки. Білок з залишками цукру збити, акуратно ввести в тісто. Влити воду, ром. 

Тепер треба дивитися на консистенцію тіста і крему — вона повинна бути приблизно однаковою, якщо тісто густіше, то додати води (я не додавала ром) 
Викладаємо тісто у форму, вирівнюємо. Видавлюємо на тісто крем з пакету (не шкодуйте, його достатньо) 
Випікати 30-35 хв… 
Дати охолонути у формі, витягнути, змастити абрикосовим мармеладом або медом, трохи нагрівши в мікро і посипати кокосовою стружкою. 
Нарізати вздовж крему, щоб отримати гарний коричнево-білий малюнок. 

Немає коментарів:

Дописати коментар