понеділок, 5 травня 2014 р.

Коблер з малиною і ожиною

              Коблер з малиною і ожиною

Коблер з малиною і ожиною

Інгредієнти

для начинки
1/2 склянки
1 ст. ложка
1 ст. ложка
2 склянки
2 склянки
для тіста
2 склянки
1/2 ч. ложки
1 ст. ложка
1/4 склянки
4 ст. ложки
1 шт.
1/2 склянки
Розраховано на 10 порцій
Борошно розтерти з маслом, олією, розпушувачем, цукром.Вийде ось така крихта:


Ягоди рівномірно викласти в керамічну форму, полити соком, посипати цедрою і цукром:

В тісто влити суміш зі збитих яйця і молока:

Викласти утворене тісто на ягоди купками:

Випікати 35-40 хвилин при 180*С:

Різати на шматочки і подавати пиріг разом з ягідною підливкою:


Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар