понеділок, 5 травня 2014 р.

Шоколадно-кавовий брауні

                Шоколадно-кавовий брауні

Шоколадно-кавові брауні


Інгредієнти

400 г
300 г
10 г
3-4 ст. ложки
кава (заварна)
500 мл
25 шт.
2/3 склянки

Спочатку треба заварити каву, опісля ставимо її охолоджуватися.
Заливаєм чорнослив кипятком, нехай напарюється. Потім цю воду зливаємо. Вкидаємо чорнолив у блендер, додаємо 7 ст.л води.
Робимо пюре.

В окремій посудині змішуємо сухі інгредієнти.
Додаємо туди пюре з чорносливу та горіхи.

Ось тепер беремо вже остиглу каву, і поступово вливаємо, замішуючи однорідне тісто.
Виливаємо тісто у застелену пергаметом форму (невелика форма).

Ставимо випікати у розігріту духовку до 180-200 градусів. Випікаєм десь 30 хв.
Після випікання нехай вистигне, нарізаємо ножем на квадратики, прямокутники.


Брауні готові! Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар