Інгредієнти
Коричневі коржі | |
6 шт. | |
200 г | |
2 склянки | |
3 ст. ложки | |
3 ст. ложки | |
1,5 склянки | |
150 г | |
20 г | |
100 г | |
6 шт. | |
Корж з вишнями | |
100 г | |
2 ст. ложки | |
2 шт. | |
2 шт. | |
1 ст. ложка | |
0,5 склянки | |
300 г | |
Крем | |
1 шт. | |
450 г | |
ПриготуванняКоричневі коржі:Жовтки збити з цукром добіла Жовтки збити з цукром добіла. Вмішати какао, просіяне борошно з розпушувачем. Вимісити тісто як густа сметана. Додати кокосову стружку. Тісто розділити на 2 частини. Форму вистелити фольгою, змастити маслом та викласти 1 частину тіста. Білки збити з цукром до стійких піків. Зверху на тісто викласти половину збитих білків та арахіс. Випікати при температурі 140-160℃ до готовності. Другу частину тіста випікати аналогічно Корж з вишнями: Маргарин подрібнити в крихту з борошном. Додати жовтки, сметану та оцет. Замісити тісто та залишити на ніч в холодильнику. (я залишила на кілька годин). Готове тісто поділити на 2 частини. Білки збити з цукром. На британку викласти 1 частину тіста. Зверху викласти білки. Розкласти вишні. Та накрити другою частиною тіста. Тісто поколоти виделкою та випікати при 180℃ до готовності. Крем: Масло збити в пухку масу. Поступово додавати готовий ванільний пудинг та збивати. Складаємо пляцок так: коричневий корж+крем+корж з вишнями+крем+коричневий корж. Зверху полити шоколадом. |
Немає коментарів:
Дописати коментар