понеділок, 5 травня 2014 р.

Пляцок "Вишнева насолода"

     Пляцок "Вишнева насолода"

Пляцок "Вишнева насолода"

Інгредієнти

Коричневі коржі
6 шт.
200 г
2 склянки
3 ст. ложки
3 ст. ложки
1,5 склянки
150 г
20 г
100 г
6 шт.
Корж з вишнями
100 г
2 ст. ложки
2 шт.
2 шт.
1 ст. ложка
0,5 склянки
300 г
Крем
1 шт.
450 г
Приготування
Коричневі коржі:
Жовтки збити з цукром добілаПляцок «Вишнева насолода»

Жовтки збити з цукром добіла.

Вмішати какао, просіяне борошно з розпушувачем.

Вимісити тісто як густа сметана.
Додати кокосову стружку.

Тісто розділити на 2 частини.
Форму вистелити фольгою, змастити маслом та викласти 1 частину тіста.

Білки збити з цукром до стійких піків.

Зверху на тісто викласти половину збитих білків та арахіс.

Випікати при температурі 140-160℃ до готовності.

Другу частину тіста випікати аналогічно
Корж з вишнями:
Маргарин подрібнити в крихту з борошном.

Додати жовтки, сметану та оцет.

Замісити тісто та залишити на ніч в холодильнику. (я залишила на кілька годин).

Готове тісто поділити на 2 частини.

Білки збити з цукром.

На британку викласти 1 частину тіста.
Зверху викласти білки.

Розкласти вишні.

Та накрити другою частиною тіста. Тісто поколоти виделкою та випікати при 180℃ до готовності.


Крем:
Масло збити в пухку масу. Поступово додавати готовий ванільний пудинг та збивати.


Складаємо пляцок так: коричневий корж+крем+корж з вишнями+крем+коричневий корж.
Зверху полити шоколадом.

Немає коментарів:

Дописати коментар