Маффіни
Інгредієнти
- Цукор 1 стакан
- Яйце куряче 2 штуки
- Масло вершкове 75 г
- Сметана 1 склянка
- Сода 1 чайна ложка
- Борошно пшеничне 1,5 склянки
- Ізюм світлий 1 стакан
- Горіхи волоські 50 г
- Пудра цукрова 50 г
Інструкція
1. Яйця з цукром збити до утворення білої маси. Додати розтоплене масло, сметану і гаситься оцтом соду. Добре збити, додаючи борошно.
2. Невеликі формочки змастити олією, розлити тісто, не заповнюючи форми цілком, додати в кожну трохи родзинок, посипати нарізаними горіхами.
3. Випікати в попередньо нагрітій духовці на повільному вогні приблизно 20 хвилин. Готові маффіни остудити і посипати цукровою пудрою.
2. Невеликі формочки змастити олією, розлити тісто, не заповнюючи форми цілком, додати в кожну трохи родзинок, посипати нарізаними горіхами.
3. Випікати в попередньо нагрітій духовці на повільному вогні приблизно 20 хвилин. Готові маффіни остудити і посипати цукровою пудрою.
Замість вершкового масла можна використовувати маргарин, а замість сметани — кефір.
Немає коментарів:
Дописати коментар