вівторок, 6 травня 2014 р.

Сабле з чорною смородиною (petit sables)


Сабле з чорною смородиною (petit sables)

Сабле з чорною смородиною (petit sables)

Інгредієнти

для тіста
200 г
100 г
60 г
1 ч. ложка
1 шт.
70 г
безе
2 шт.
100 г
для начинки
смородина чорна (морожена)
1/2 склянки
Розраховано на 10 порцій
Для тіста міксером потрібно збити яйце з цукром на пухку піну. Додати масло кімнатної температури і ще раз гарно збити:

Додати борошно з розпушувачем. Гарно усе вимішати ложкою:

Додати мелені горіхи і гарно вмішати їх у тісто. Я додала більше горіхів, ніж пропонувалось у рецепті і не прогадала:

Розкачати тісто товщиню 0,6-0,8 см і формочками вирізати печенька:

Підпекти печенька 10 хвилин при 180*С. Білки збити з цукром на пухку піну. На кожне печенько викласти трішки збитих білків і 3-4 ягоди смородини:

Зверху за допомогою кондитерського шприца витиснути квіточку зі збитих білків:

Підпекти сабле під грилем 2 хвилини, а потім температуру знизити до 110*С і готувати ще 30 хвилин.

Дяки Natalikka за рецепт.

Немає коментарів:

Дописати коментар