Сабле з чорною смородиною (petit sables)
Інгредієнти
для тіста | |
200 г | |
100 г | |
60 г | |
1 ч. ложка | |
1 шт. | |
70 г | |
безе | |
2 шт. | |
100 г | |
для начинки | |
смородина чорна (морожена)
| 1/2 склянки |
Розраховано на 10 порцій |
Для тіста міксером потрібно збити яйце з цукром на пухку піну. Додати масло кімнатної температури і ще раз гарно збити:
Додати борошно з розпушувачем. Гарно усе вимішати ложкою:
Додати мелені горіхи і гарно вмішати їх у тісто. Я додала більше горіхів, ніж пропонувалось у рецепті і не прогадала:
Розкачати тісто товщиню 0,6-0,8 см і формочками вирізати печенька:
Підпекти печенька 10 хвилин при 180*С. Білки збити з цукром на пухку піну. На кожне печенько викласти трішки збитих білків і 3-4 ягоди смородини:
Зверху за допомогою кондитерського шприца витиснути квіточку зі збитих білків:
Підпекти сабле під грилем 2 хвилини, а потім температуру знизити до 110*С і готувати ще 30 хвилин.
Дяки Natalikka за рецепт.
Додати борошно з розпушувачем. Гарно усе вимішати ложкою:
Додати мелені горіхи і гарно вмішати їх у тісто. Я додала більше горіхів, ніж пропонувалось у рецепті і не прогадала:
Розкачати тісто товщиню 0,6-0,8 см і формочками вирізати печенька:
Підпекти печенька 10 хвилин при 180*С. Білки збити з цукром на пухку піну. На кожне печенько викласти трішки збитих білків і 3-4 ягоди смородини:
Зверху за допомогою кондитерського шприца витиснути квіточку зі збитих білків:
Підпекти сабле під грилем 2 хвилини, а потім температуру знизити до 110*С і готувати ще 30 хвилин.
Дяки Natalikka за рецепт.
Немає коментарів:
Дописати коментар