понеділок, 12 травня 2014 р.

Мюслі з цільнозерновими хлібцями та фруктами

Мюслі з цільнозерновими хлібцями та фруктами

Мюслі з цільнозерновими хлібцями та фруктами

Інгредієнти:

• 10 хлібців (з висівками);
• 10 ст. л . вівсяних пластівців;
• 20 ст. л . кукурудзяних пластівців;
• 10 ст. л . цільних лісових горіхів;
• 10 ст. л . дрібно нарізаної кураги;
• 10 ст. л . дрібно нарізаного інжиру;
• 10 ст. л . родзинок;
• 1-2 ст. л . рідкого меду.

Спосіб приготування:

1. Розкришити хлібці на маленькі шматочки і змішати з усіма інгредієнтами (окрім меду).
2. Викласти на деко, застелене пергаментним папером.
3. Залити зверху медом. Випікати при 250 ° C. Час випікання - десять хвилин, час від часу потрібно помішувати.
4. Перекласти на блюдо і подавати з йогуртом або кислим молоком.

Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Желе, мармелад та муси, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних десертів!


Немає коментарів:

Дописати коментар