вівторок, 6 травня 2014 р.

Тірамісу

                                 Тірамісу

Тірамісу

Інгредієнти

250 г
200 г
4 шт.
3 ч. ложки
150 мл
2 ст. ложки
75 г
2 ст. ложки
сіль (щіпка)
Розраховано на 6 порцій
Приготування:

Жовтки відділити від білків.
Жовтки збити з цукровою пудрою до світло-жовтого кольору

Маскарпоне розтерти виделкою, або деревяною лопаткою, додати збиті жовтки, легко вимішуючи

Окремо збиваємо білки зі щіпкою солі до стійких піків

білки також легко вмішуємо в суміш жовтків і маскарпоне

Відставляємо крем в холодильник на 20-40хв.
За цей час запарити натуральну каву, дати їй охолонути, додати коньяк

на дно форми для тірамісу мастимо перший шар крему

тоді печиво савоярді, занурене з каву з коньяком, на 1 секунду

робимо ще один шар крему і печива, верхній шар крему посипаємо какао порошком. Ставимо вхолодильник на декілька годин настоятись.

Смачного

Немає коментарів:

Дописати коментар