Солодощі
вівторок, 6 травня 2014 р.
Тірамісу
Тірамісу
Інгредієнти
сир маскарпоне
250 г
савоярді
200 г
яйця курячі
4 шт.
кава
3 ч. ложки
вода
150 мл
коньяк
2 ст. ложки
пудра цукрова
75 г
какао
2 ст. ложки
сіль
(щіпка)
Розраховано на 6 порцій
Приготування:
Жовтки відді
лити
від білків.
Жовтки збити з цукровою пудрою до світло-жовтого кольору
Маскарпоне розтерти виделкою, або деревяною лопаткою, додати збиті жовтки, легко вимішуючи
Окремо збиваємо білки зі щіпкою солі до стійких піків
білки також легко вмішуємо в суміш жовтків і маскарпоне
Відставляємо крем в
холодильник
на 20-40хв.
За цей час запарити натуральну каву, дати їй охолонути, додати коньяк
на дно форми для тірамісу мастимо перший шар крему
тоді печиво савоярді, занурене з каву з коньяком, на 1 секунду
робимо ще один шар крему і печива, верхній шар крему посипаємо какао порошком. Ставимо в
холодильник
на декілька годин настоятись.
Смачного
Немає коментарів:
Дописати коментар
Новіша публікація
Старіша публікація
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар