Жовтки відділити від білків. Жовтки збити з цукровою пудрою до світло-жовтого кольору Маскарпоне розтерти виделкою, або деревяною лопаткою, додати збиті жовтки, легко вимішуючи Окремо збиваємо білки зі щіпкою солі до стійких піків білки також легко вмішуємо в суміш жовтків і маскарпоне Відставляємо крем в холодильник на 20-40хв. За цей час запарити натуральну каву, дати їй охолонути, додати коньяк на дно форми для тірамісу мастимо перший шар крему тоді печиво савоярді, занурене з каву з коньяком, на 1 секунду робимо ще один шар крему і печива, верхній шар крему посипаємо какао порошком. Ставимо вхолодильник на декілька годин настоятись. Смачного
Немає коментарів:
Дописати коментар