понеділок, 5 травня 2014 р.

Бананове морозиво

Бананове морозиво

Бананове морозиво.
Інгредієнти:
  • банани - 2 шт.
  • вершки (15-20%) - 100 гр.
  • лимонний сік - 1 ст. л.
  • цукрова пудра - 1 ст. л.
Бананове морозиво. Інгредієнти.

Приготування бананового морозива:

Для приготування цього морозива слід використовувати добре стиглі або навіть злегка перестиглі банани. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 3 порції морозива.
Банани почистити і нарізати невеликими шматками.
Шматки банана.
Викласти їх в посудину, додати цукрову пудру і лимонний сік. Все збити блендером до однорідного стану.
Банан, цукрова пудра і лимонний сік.
Потім до бананового пюре додати вершки і ще раз добре збити блендером.
Додаємо вершки.
Після цього отриману суміш викласти в контейнер чи іншу посудину, розрівняти ложкою і покласти в морозильну камеру приблизно на 3 год. Для того, щоб у морозиві не утворилися кришталики льоду, протягом перших двох годин його слід кілька разів добре вимішати ложкою або збитиблендером.
Викладаємо морозиво в контейнер.
При подачі морозиво присипати тертим шоколадом або подрібненими улюбленими горішками. Бананове морозиво готове.
Бананове морозиво готове.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар