понеділок, 5 травня 2014 р.

Малиновий десерт з маскарпоне

Малиновий десерт з маскарпоне

Малиновий десерт з маскарпоне. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • малина - 250 гр.
  • маскарпоне - 250 гр.
  • йогурт (в мене без цукру) - 200 гр.
  • цедра лимона - 1 ч. л.
  • цукрова пудра - 2 / 3 стакана (або за смаком)
  • ванільний цукор - 8 гр.
  • швидкорозчинний желатин - 1,5 ст. л.
Малиновий десерт з маскарпоне.

Приготування малинового десерту з маскарпоне:
Чисту малину розім’яти в пюре і перетерти через сито.
Перетираємо малину.
Швидкорозчинний желатин залити кип’яченою гарячою водою (приблизно 80 °С) і перетерти ложкою до повного його розчинення.
Розводимо желатин.
До желатину додати 3 ст. л. йогурту, розмішати і поставити на водяну баню щоб желе не схопилося.
Додаємо до желатину йогурт.
До малинового пюре влити решту йогурту.
Додаємо йогурт до малини.
Слідом додати цукрову пудру, ванільний цукор і цедру лимона. Все розмішати.
Додаємо цукор, ванільний цукор і цедру лимона до малини.
Потім додати желатин.
Додаємо желатин з йогуртом.
В окремій посудині розім’яти ложкою маскарпоне. Поступово додати малинове пюре, ...
Розтираємо маскарпоне з малиновою масою.
... перетираючи його з сиром до однорідної маси. Оскільки малина буває різною за смаком (більш солодка / менш солодка), то на даному єтапі, при потребі, можна додати ще трохи цукрової пудри.
Десерт.
Малинову масу розлити в невеликі десертниці і поставити в холодильник приблизно на 15 хв. Малиновий десерт з маскарпоне готовий.
Малиновий десерт з маскарпоне готовий.
При подачі десерт можна прикрасити ягодами і листям малини.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар