Малиновий десерт з маскарпоне
Інгредієнти:
|
Приготування малинового десерту з маскарпоне:
Чисту малину розім’яти в пюре і перетерти через сито.
|
Швидкорозчинний желатин залити кип’яченою гарячою водою (приблизно 80 °С) і перетерти ложкою до повного його розчинення.
|
До желатину додати 3 ст. л. йогурту, розмішати і поставити на водяну баню щоб желе не схопилося.
|
До малинового пюре влити решту йогурту.
|
Слідом додати цукрову пудру, ванільний цукор і цедру лимона. Все розмішати.
|
Потім додати желатин.
|
В окремій посудині розім’яти ложкою маскарпоне. Поступово додати малинове пюре, ...
|
... перетираючи його з сиром до однорідної маси. Оскільки малина буває різною за смаком (більш солодка / менш солодка), то на даному єтапі, при потребі, можна додати ще трохи цукрової пудри.
|
Малинову масу розлити в невеликі десертниці і поставити в холодильник приблизно на 15 хв. Малиновий десерт з маскарпоне готовий.
|
При подачі десерт можна прикрасити ягодами і листям малини.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар