Mарципановий швейцарський рулет
Інгредієнти начинка:
- Білий марципан — 200 г;
- Банани — 4 шт ;
- Цукровий пісок — 2 ст. л . ;
- Полуниця — 100 мл ;
- Жирні вершки — 100 мл ;
- Листочки м’яти .
основа:
- Яйця — 2 шт ;
- Цукровий пісок — 100 мл ;
- Пшеничне борошно — 100 мл ;
- Какао- порошок — 50 мл . ;
- Пекарський порошок — 1 / 2 ч.л.
Для прикраси:
Чорний шоколад.
Приготування
Очистити і нарізати банани на шматочки. Посипати цукровим піском і перемішати.
Очистити і нарізати банани на шматочки. Посипати цукровим піском і перемішати.
Викласти банани в деко, вистелений кулінарним папером SAGA , і запікати в духовці при температурі 200 ° C ( 225 ° С) , поки цукор не карамелізується . Розім’яти банани виделкою і дати їм охолонути.
Збити вершки і додати остиглі банани. Нарізати полуницю , подрібнити листочки м’яти і додати в суміш.
Приготувати тісто , збити цукровий пісок і яйця до світлого кремообразного стану . Перемішати сухі інгредієнти і просіяти їх у збиті яйця , обережно перемішуючи.
Рівномірно розподілити тісто в деку , вистелене кулінарним папером , і випікати в духовці при температурі приблизно 160 ° C ( 180 ° С ) протягом 12 хвилин.
Розкачати марципан тонким шаром ( приблизно такого ж розміру , як основа торта) між липкою плівкою знизу і кулінарної папером зверху. Тоді марципан не ковзатиме по столу , і поверхня залишається гладкою.
Перевернути марципан таким чином , щоб кулінарна папір був тепер знизу , і зняти липку плівку з марципану . Обережно перевернути остиглий торт на марципан за допомогою паперу . Розподілити бананову начинку рівномірно на основі торта і сформувати рулет за допомогою аркуша паперу.
Скласти з листа кулінарного паперу формату А4 шприц SAGA , заповнити його розтопленим темним шоколадом і нанести на поверхню рулету декоративні смужки.
Подавати зі свіжою полуницею і збитими вершками з ваніллю.
Немає коментарів:
Дописати коментар