Сирковий десерт з полуничним сиропом

Інгредієнти для сиркового крему:
| ![]() |
Приготування сиркового десерту з полуничним сиропом:
Із вказаної кількості інгредієнтів у мене вийшло 5 порцій сиркового десерту.
Готуємо сирковий крем. Якщо сир неоднорідний, його слід перетерти через сито, щоб не було грудочок.
| ![]() |
До сиру додати сметану, цукор, ванільний цукор.
| ![]() |
Все збити міксером до повного розчинення цукру.
| ![]() |
Желатин залити гарячою водою (60-70 мл.) і розмішати ложкою до повного розчинення.
| ![]() |
Якщо желатин охолоне і схопиться, – його слід розігріти на водяній бані і поступово додати у сиркову масу, при цьому постійно збиваючи міксером.
| ![]() |
Креманки чи інший десертний посуд наповнити сирковою масою наполовину і поставити в холодильник на кілька годин, поки маса не застигне.
| ![]() |
Готуємо полуничний соус. Полуницю помити, обсушити і разом з цукром збитиблендером.
| ![]() |
Соус налити поверх сиркової маси. Зверху викласти шматочки полуниці і прикрасити листочками м’яти. Сирковий десерт з полуничним сиропом готовий.
| ![]() |
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар