вівторок, 6 травня 2014 р.

Мус "Три шоколади"

    Мус "Три шоколади"

Мус "Три шоколади"

Інгредієнти

Мус
45 г
12 г
3 ч. ложки
300 г
50 г
50 г
50 г
50 г
Соус
50 г
4 квадратика
15 г
Розраховано на 2 порції 
Замочуємо желатин в холодному молоці.

Вершки збиваємо в міцну піну і ставимо в холодильник.
Шоколад чорний розламати на шматочки і з вершковим маслом, при постійному помішуванні, розтопити на водяній бані.

Потім додати третину набряклого желатину і знову прогріти, не доводячи до кипіння, до повного розплавлення желатину. Влити 1 чайну ложку коньяку, перемішати. Залишити трохи охолонути.

Потім, додати третину збитих вершків і акуратно перемішати.
Залити перший шар у формочки і поставити в холодильник.

Аналогічно приготоувати муси з молочного і білого шоколадів. Заливати один на оден, коли попередній ша «схопиться».
Пед подачею на стіл приготувати соус. На водяній бані розтопити чорний і білий шоколад з маслом і ще теплим полити мус.

Немає коментарів:

Дописати коментар