вівторок, 6 травня 2014 р.

Венеціанське морозиво

               Венеціанське морозиво

Венеціанське морозиво

Інгредієнти

3 шт.
2 склянки
1 ч. ложка
1 ст. ложка
1 шт.
3 ст. ложки
50 г
Розраховано на 4 порції
1. Розтираємо жовтки з борошном.
2. Молоко прогріваємо з цукром.
3. Поєднуємо суміші та варимо на водяній бані 15 хвилин.
4. Вичавлюємо з апельсина сік та поєднуємо з коньяком, вводимо в теплу суміш. Все збиваємо міксером до бульбашок.
5. Ставимо у морозильну камеру, збваємо блендером кожні 20 хвилин.
6. Після повного вистигання формуємо кульки та поливаємо зверху медом.

СМАЧНОГО)) 

Немає коментарів:

Дописати коментар