Інгредієнти
Тісто | |
100 г | |
120 г | |
120 г | |
1 шт. | |
4 шт. | |
4 ст. ложки | |
100 г | |
100 г | |
3 ч. ложки | |
8 ст. ложок | |
Начинка і декор | |
350 г | |
2 ст. ложки | |
2 ст. ложки | |
2 шт. | |
300 мл | |
Розємну форму діаметром 26 см добре змазати і викласти туди тісто. Випікати 30-40 хв при 180 С. Коли спечеться дати вистинути. Розрізати на 3 коржі.
Нижній корж змочтити 2 столовими ложками вишневого соку. Інші 3 ложками соку кожен.
Консервовані вишні відцідити на ситі.
Крохмаль розвести 6 столовими ложками соку. Решту соку закип«ятити з цукром. Додати крохмаль і закипятити ще раз. Додати вишні (до 20 штук залишити для оздоблення) і зняти з вогню.
Порошкові вершки з молоком з»єюнати в пропорції в казаній на пачці. (На мій торт пішло 2 пачки сухих вершків і 400 мл молока)
Навколо коржа поставити бортик розємної форми і викласти половину вишень. Вершки викласти на вишні. Накрити середнім коржем, змазати вершками і покласти вишні. Накрити верхнім коржем і на 3 години поставити в холодильник.
Після того, як вишні «схопляться» акуратно зняти бортик, поктити торт вершками і оздобити вишнями з шоколадом.
Немає коментарів:
Дописати коментар