вівторок, 6 травня 2014 р.

Шварцвальдський вишневий торт

         Шварцвальдський вишневий торт

Шварцвальдський вишневий торт

Інгредієнти

Тісто
100 г
120 г
120 г
1 шт.
4 шт.
4 ст. ложки
100 г
100 г
3 ч. ложки
8 ст. ложок
Начинка і декор
350 г
2 ст. ложки
2 ст. ложки
2 шт.
300 мл

Для приготування тіста шоколад розтопити на водяній бані.Розтерти масло з цукром і ванільним цукром. Додати яйця, шоколад, молоко, постійно збиваючи тісто. Борошно, крохмаль і розрихлювач змішати з яєчною масою.
Розємну форму діаметром 26 см добре змазати і викласти туди тісто. Випікати 30-40 хв при 180 С. Коли спечеться дати вистинути. Розрізати на 3 коржі.
Нижній корж змочтити 2 столовими ложками вишневого соку. Інші 3 ложками соку кожен.
Консервовані вишні відцідити на ситі.
Крохмаль розвести 6 столовими ложками соку. Решту соку закип«ятити з цукром. Додати крохмаль і закипятити ще раз. Додати вишні (до 20 штук залишити для оздоблення) і зняти з вогню.
Порошкові вершки з молоком з»єюнати в пропорції в казаній на пачці. (На мій торт пішло 2 пачки сухих вершків і 400 мл молока)
Навколо коржа поставити бортик розємної форми і викласти половину вишень. Вершки викласти на вишні. Накрити середнім коржем, змазати вершками і покласти вишні. Накрити верхнім коржем і на 3 години поставити в холодильник.
Після того, як вишні «схопляться» акуратно зняти бортик, поктити торт вершками і оздобити вишнями з шоколадом.

Немає коментарів:

Дописати коментар