вівторок, 6 травня 2014 р.

Семіфреддо з персиками

            Семіфреддо з персиками

Семіфреддо з персиками


Інгредієнти

3 шт.
2/3 склянки
1/2 склянки
вершки (33% жирності)
200 г
3 шт.
2 ст. ложки
1 шт.
Приготування:
Приготування бісквіта Pan di Spagna:
Розігріти духовку до 180 градусів. Підготувати форму для випічки — змастити вершковим маслом, посипати борошном.
Розбити яйця в чистий сухий посуд, за допомогою міксера збивати яйця до пишної піни, по трішки додавати цукор. Об'єм тіста повинен збільшитися втричі. Акуратно помалу додавати просіяне борошно, обережно перемішуючи тісто дерев'яною лопаткою.
Вилити тісто у форму і випікати бісквіт приблизно 30 хвилин. Ні в якому разі не відкривати духовку під час випічки! Готовий бісквіт охолодити прямо у формі.
Готовий бісквіт можна зберігати декілька днів.
Персики очистити, нарізати скибочками, полити лимонним соком, якщо персики консервовані — тонко нарізати половинки скибочками.
Вершки вийняти з холодильника, збити в міцну піну з цукром.

Прямокутну форму для кексів (у мене була пластикова форма з — під готового печива) застелити плівкою для зберігання продуктів, на дно покласти шар бісквітів, нарізаних довгими смужками завтовшки 1 см. Окропити бісквіти бренді, розведеним з водою (змащувала пензликом кулінарним). Покласти частину збитих вершків на бісквіти. Покласти декілька скибочок персиків на вершки. Повторити усі три шари ще раз. Частину вершків і персиків залишити для прикраси. Покласти ще один шар бісквітів.
Десерт обережно вийняти з форми і, перевернувши, перекласти на тарілку. Прикрасити торт збитими вершками, що залишилися, і персиками. До подачі тримати семіфреддо в холодильнику.
Семіфреддо з персиками

Немає коментарів:

Дописати коментар