понеділок, 5 травня 2014 р.

Яблучний пиріг

Яблучний пиріг

Яблучний пиріг. Фото.
Інгредієнти:
  • борошно - 600 гр.
  • яблука - 1 кг.
  • цукор - 200 гр.
  • маргарин чи вершкове масло - 200 гр.
  • розпушувач для тіста - 2 ч. л.
  • яйця - 5 шт.
Для крему:
  • сметана - 500 гр. (15% - 20%)
  • цукор - 200 гр.
Огірки малосольні. Інгредієнти.

Приготування:
Викласти в посудину 200 гр. маргарину і добре розтерти з 200 гр. цукру.
Розтертий маргарин з цукром.
Збити в цю ж посудину яйця і розтерти, чи збити міксером до однорідної маси.
Маргарин з цукром розтертий з яйцями.
Всипати до маси 600 гр. борошна, 2 ч. л. розпушувачу для тіста і замісити тісто.
Тісто на пиріг.
Взяти 2/3 частини тіста і рівномірно викласти у деко.
Викладене в деко тісто.
Яблука почистити від шкірки і серцевини і нарізати тоненькими плюстерками.
Нарізані плюстерками яблука.
Викласти яблука в деко.
Викладені на пиріг яблука.
З тіста, що залишилося, скатати смужки і зробити "решітку" на яблуках. Деко поставити в розігріту до 180 °C духовку і запікати протягом 30-35 хв. до готовності.
Робимо решітку з тіста.
Тим часом зробити крем. Для цього в посудину влити 500 гр. сметани і 200 гр. цукру, добре розмішати щоб розчинився цукор.
Крем для яблучного пирога.
На гарячий пиріг рівномірно викласти крем. Поки пиріг буде охолоджуватись він просякне кремом. Яблучний пиріг готовий.
Викладаємо крем на готовий пиріг.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар