вівторок, 6 травня 2014 р.

Лавандово-шоколаде бізе

       Лавандово-шоколадне бізе

Лавандово-шоколадні безе

Інгредієнти

2 шт.
140 г
лаванда (квіти)
1 ч. ложка
2 ч. ложки



Білки (мають бути охолодженими) збиваємо до міцної піни. Потроху вводимо цукор, не припиняючи збивати.

Змішуємо шоколадну стружку (бажано дрібну) та лаванду. 


Додаємо шоколад і лаванду в білкову масу. Акуратно перемішуємо. 


З допомогою кондитерського мішка викладаємо безе на деко, встелене пергаментом. Випікаємо у заздалегідь розігрітій до 100С духовці протягом 2 год. Безе виходять божественні! 

Немає коментарів:

Дописати коментар