середа, 14 травня 2014 р.

Рафаелло

Рафаелло


Вам знадобиться для Рафаелло:
  • 200 гр. масла
  • 1 банки згущеного молока
  • 10-15 шт. мигдалю
  • 2 пачки кокосової стружки
  • ванілін
  • 1 упаковка вафельних формочок "горішок"
Спосіб приготування Рафаелло:
Розм'якшене масло збити з 1/2 банки згущеного молока і ваніліном.
Мигдаль потовкти у ступці.
Змішати крем і мигдаль, начинити формочки, склеїти їх. (вийде близько 30-40 шт)
Покласти в холодильник на пів години що б крем трохи затвердів, коли вони застигнуть вмочити кожну в згущеному молоці і обваляти в кокосовій стружці.
Поставити в холодильник для просочення. Цукерки Рафаелло готові.
Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар