Інгредієнти
Інгредієнти | |
3 шт. | |
100 г | |
60 г | |
130 г | |
1,5 ст. ложки | |
7 г | |
1,5 ст. ложки | |
75 мл | |
Для декора: | |
1 ст. ложка | |
25 г | |
Кокосовий крем: | |
20 г | |
50 г | |
125 мл | |
50 мл | |
25 г | |
сметана (24% жирності)
| 150 г |
Приготування: |
Крохмаль або пудинг розвести в 3-4 ст.л. кокос. молока, інше поставити на вогонь з цукром і довести до кипіння. Постійно помішуючи, струменем ввести крохмаль, постійно помішуючи, влити сік і кокосову стружку, проварити ще 1 хв. Зняти з вогню, накрити плівкою, щоб не утворилася «корочка» і остудити. Вмішати сметану.
Викласти в кулінарний мішок. (Я виклала просто в пакетик і зрізала куточок)
Включити духовку на 180 °. Квадратну форму (20х30х4см) змастити маслом.
Приготування тіста:
Масло розтерти з половиною цукру, додати жовтки і збити. Перемішати в окремій чашці борошно, какао і пек. порошок і просіяти на жовтки. Білок з залишками цукру збити, акуратно ввести в тісто. Влити воду, ром.
Тепер треба дивитися на консистенцію тіста і крему — вона повинна бути приблизно однаковою, якщо тісто густіше, то додати води (я не додавала ром)
Викладаємо тісто у форму, вирівнюємо. Видавлюємо на тісто крем з пакету (не шкодуйте, його достатньо)
Випікати 30-35 хв…
Дати охолонути у формі, витягнути, змастити абрикосовим мармеладом або медом, трохи нагрівши в мікро і посипати кокосовою стружкою.
Нарізати вздовж крему, щоб отримати гарний коричнево-білий малюнок.
Немає коментарів:
Дописати коментар