Яблучний пиріг
Інгредієнти:
|
Приготування:
Викласти в посудину 200 гр. маргарину і добре розтерти з 200 гр. цукру.
|
Збити в цю ж посудину яйця і розтерти, чи збити міксером до однорідної маси.
|
Всипати до маси 600 гр. борошна, 2 ч. л. розпушувачу для тіста і замісити тісто.
|
Взяти 2/3 частини тіста і рівномірно викласти у деко.
|
Яблука почистити від шкірки і серцевини і нарізати тоненькими плюстерками.
|
Викласти яблука в деко.
|
З тіста, що залишилося, скатати смужки і зробити "решітку" на яблуках. Деко поставити в розігріту до 180 °C духовку і запікати протягом 30-35 хв. до готовності.
|
Тим часом зробити крем. Для цього в посудину влити 500 гр. сметани і 200 гр. цукру, добре розмішати щоб розчинився цукор.
|
На гарячий пиріг рівномірно викласти крем. Поки пиріг буде охолоджуватись він просякне кремом. Яблучний пиріг готовий.
|
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар