Сабле з чорною смородиною (petit sables)
Інгредієнти
| для тіста | |
| 200 г | |
| 100 г | |
| 60 г | |
| 1 ч. ложка | |
| 1 шт. | |
| 70 г | |
| безе | |
| 2 шт. | |
| 100 г | |
| для начинки | |
смородина чорна (морожена)
| 1/2 склянки |
| Розраховано на 10 порцій | |
Для тіста міксером потрібно збити яйце з цукром на пухку піну. Додати масло кімнатної температури і ще раз гарно збити:

Додати борошно з розпушувачем. Гарно усе вимішати ложкою:

Додати мелені горіхи і гарно вмішати їх у тісто. Я додала більше горіхів, ніж пропонувалось у рецепті і не прогадала:

Розкачати тісто товщиню 0,6-0,8 см і формочками вирізати печенька:

Підпекти печенька 10 хвилин при 180*С. Білки збити з цукром на пухку піну. На кожне печенько викласти трішки збитих білків і 3-4 ягоди смородини:

Зверху за допомогою кондитерського шприца витиснути квіточку зі збитих білків:

Підпекти сабле під грилем 2 хвилини, а потім температуру знизити до 110*С і готувати ще 30 хвилин.

Дяки Natalikka за рецепт.

Додати борошно з розпушувачем. Гарно усе вимішати ложкою:
Додати мелені горіхи і гарно вмішати їх у тісто. Я додала більше горіхів, ніж пропонувалось у рецепті і не прогадала:
Розкачати тісто товщиню 0,6-0,8 см і формочками вирізати печенька:
Підпекти печенька 10 хвилин при 180*С. Білки збити з цукром на пухку піну. На кожне печенько викласти трішки збитих білків і 3-4 ягоди смородини:
Зверху за допомогою кондитерського шприца витиснути квіточку зі збитих білків:
Підпекти сабле під грилем 2 хвилини, а потім температуру знизити до 110*С і готувати ще 30 хвилин.
Дяки Natalikka за рецепт.
Немає коментарів:
Дописати коментар