Інгредієнти
| Мус | |
| 45 г | |
| 12 г | |
| 3 ч. ложки | |
| 300 г | |
| 50 г | |
| 50 г | |
| 50 г | |
| 50 г | |
| Соус | |
| 50 г | |
| 4 квадратика | |
| 15 г | |
| Розраховано на 2 порції Замочуємо желатин в холодному молоці. | |
Вершки збиваємо в міцну піну і ставимо в холодильник.
Шоколад чорний розламати на шматочки і з вершковим маслом, при постійному помішуванні, розтопити на водяній бані.
Потім додати третину набряклого желатину і знову прогріти, не доводячи до кипіння, до повного розплавлення желатину. Влити 1 чайну ложку коньяку, перемішати. Залишити трохи охолонути.
Потім, додати третину збитих вершків і акуратно перемішати.
Залити перший шар у формочки і поставити в холодильник.
Аналогічно приготоувати муси з молочного і білого шоколадів. Заливати один на оден, коли попередній ша «схопиться».
Пед подачею на стіл приготувати соус. На водяній бані розтопити чорний і білий шоколад з маслом і ще теплим полити мус.
Немає коментарів:
Дописати коментар